Vacatures

Werken bij Christiaens Group betekent werken in een internationale organisatie met wereldwijd indrukwekkende turnkey projecten in de champignonteelt, compostering en afvalverwerking.

In Horst, het centrum van de internationale champignon business, zijn wij een belangrijke speler in het veld en daarmee een aantrekkelijke werkgever voor de regio alsook daarbuiten.

Zoek je een dynamische, internationaal opererende werkomgeving waar je je creatieve ambitie kwijt kan en heb je een passend CV? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Zo zijn we op dit moment op zoek naar engineers (bouw, elektro, software (PLC) en hardware (Eplan), installatie en machines), projectleiders, field service engineers, monteurs (E en W), supervisor bouw (uitvoerder) en meewerkend voorman.

Klik op ONZE VACATURES om jouw mogelijkheden, voor een nieuwe carrière bij ons, te bekijken.

Klik hier als je een OPEN SOLLICITATIE wilt versturen.

Voor vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HR & Recruitment, Jolanda Heijmans en Paul Bruynen: recruitment@christiaens.com. 

Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.