Interview

 

Dave

Als allround machinebouwer ben ik verantwoordelijk voor het testen van de machines op locatie Horst en het in bedrijf stellen op locatie van de klant. Door de verscheidenheid aan machines is geen project hetzelfde en deze afwisseling maakt het werken bij Christiaens Group uitdagend en leuk.

Ik heb een aantal jaren geleden een omslag van180°C gemaakt, mijn oude beroep opgezegd en gestart met de BBL opleiding 1e Monteur Elektrotechniek. Via deze BBL opleiding ben ik bij Christiaens Group terecht gekomen in een werk-/leertraject. Dit beviel me zo goed dat ik na afronding van deze opleiding de opleiding Mechatronica en Besturingstechniek in de sector allround machinebouw Niveau 4 ben gaan volgen. Door mijn passie voor techniek, de dynamische werkomgeving en de ontwikkelingsmogelijkheden bij Christiaens, heb ik mijn 3-jarige opleiding binnen 1 jaar kunnen afronden.

 


Sandra

Al 12 jaar ben ik binnen de Christiaens Group werkzaam in de functie Service & Administrative Support. In deze functie assisteer ik de Serviceafdeling en de Bedrijfsadministratie, ben ik het eerste telefonische aanspreekpunt voor klant en leverancier en regel ik de zakenreizen voor mijn collega’s.

Door mijn deelname aan de beursdagen, die om de paar jaar plaatsvinden, ben ik niet meer alleen een stem maar krijgen de klanten en leveranciers ook een gezicht te zien. Werken bij Christiaens Group geeft mij voldoening omdat ik ECHT kan bijdragen tot het succes van onze onderneming.

 


Henk

Sedert 1984 ben ik binnen Christiaens Group werkzaam als Workshop Manager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de productie van de constructiebouw.

 

Daarnaast heb ik regelmatig contact met klanten en leveranciers en zijn transportplanning en inkoop van de materialen dagelijkse kost voor mij. De dynamiek binnen Christiaens Group maakt dat geen dag hetzelfde is waardoor werken bij Christiaens zelfs na zoveel jaren nog boeiend is.

Your web browser is outdated.

For correct viewing of this website is a recent version of your browser required. You can update your browser by downloading the latest version.